Dinerkaart

De keuken is vanaf 17.00 uur geopend voor diner. De kaart liever in PDF bekijken? Klik dan hier!
Onze lunchkaart vind je hier!

Voorgerechten

Gerookte zalm met broodgarnituur

€ 10.95

Carpaccio met brood en roomboter

€ 10.95

Carpaccio met kleine kop soep en broodgarnituur

€ 9.50

Huisgemaakte huzarensalade met broodgarnituur

€ 8.50

Schwarzwälder schinken met meloen

€ 7.75

Soep van de dag

€ 5.50

Portie stokbrood met ‘smeerseltje’

€ 3.50


Hoofdgerechten

Entrecote

€ 24.75

Kogelbiefstuk

€ 19.50

Spareribs

€ 19.50

Varkenshaas met champignon-roomsaus

€ 19.50

Zalm op z’n Doesburgsch

€ 19.50

Gebakken zalmfilet met Doesburgsche mosterdsaus.

Cordon Bleu Hawaii

€ 19.00

Schnitzel gevuld met ham, kaas en ananas.

Aangeklede bal gehakt

€ 17.50

Met gebakken champignons, uien en spek.

Schnitzel

€ 17.00

Kipsaté

€ 16.50


Alle hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen of friet, warme groente en rauwkost.

Extra's

Champignon-, peper- of zigeunersaus

€ 3.00

Portie frites

€ 3.00

Portie gebakken uien

€ 3.00

Portie gebakken champignons

€ 3.00

Portie gebakken champignons en uien

€ 3.00


Nagerechten

Verrassing uit de keuken

€ 9.95

Warme griesmeelpudding

€ 6.75

Dame Blanche

€ 6.75

Vanille-ijs met warme kersen

€ 6.75

Vanillie-ijs met vruchten

€ 6.75

Reurls Höfke

€ 6.75

Kinderijsje

€ 3.75

Irish Coffee

€ 6.00

Koffie á la Keizerskroon

€ 6.00

Koffie deluxe

€ 6.75


Al onze gerechten kunnen sporen bevatten van allergenen. Vraag uw gastvrouw/-heer.
Lunchen Ruurlo