Dinerkaart

De keuken is vanaf 17.00 uur geopend voor diner. De kaart liever in PDF bekijken? Klik dan hier!
Onze lunchkaart vind je hier!

Voorgerechten

Hoofdgerechten

Met gebakken champignons, uien en spek.

met gebakken aardappelen & rauwkost.

Biefstuk

€ 20.00

met met champignon, ui, gebakken aardappelen & rauwkost.

Schnitzel gevuld met ham, kaas en ananas.

Entrecote

€ 24.75

met gebakken aardappelen & rauwkost.

Kipsaté

€ 16.50

Kogelbiefstuk

€ 19.50

met friet en rauwkost. (alleen op vrijdag)

Schnitzel

€ 17.00

Spareribs

€ 19.50

Spareribs

€ 15.00

met gebakken aardappelen & rauwkost.

Gebakken zalmfilet met Doesburgsche mosterdsaus.


Alle hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen of friet, warme groente en rauwkost.

Extra’s

Nagerechten


Al onze gerechten kunnen sporen bevatten van allergenen. Vraag uw gastvrouw/-heer.
Lunchen Ruurlo