De keuken is vanaf 17.00 uur geopend voor diner. De kaart liever in PDF bekijken? Klik dan hier!
Onze lunchkaart vind je hier!
Voorgerechten
Gerookte zalm met broodgarnituur
€ 10.95Carpaccio met brood en roomboter
€ 10.95Carpaccio met kleine kop soep en broodgarnituur
€ 9.50Huisgemaakte huzarensalade met broodgarnituur
€ 8.50Schwarzwälder schinken met meloen
€ 7.75Soep van de dag
€ 5.50Portie stokbrood met ‘smeerseltje’
€ 3.50Hoofdgerechten
Entrecote
€ 24.75Kogelbiefstuk
€ 19.50Spareribs
€ 19.50Varkenshaas met champignon-roomsaus
€ 19.50Zalm op z’n Doesburgsch
€ 19.50Gebakken zalmfilet met Doesburgsche mosterdsaus.
Cordon Bleu Hawaii
€ 19.00Schnitzel gevuld met ham, kaas en ananas.
Aangeklede bal gehakt
€ 17.50Met gebakken champignons, uien en spek.
Schnitzel
€ 17.00Kipsaté
€ 16.50Alle hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen of friet, warme groente en rauwkost.
Extra's
Champignon-, peper- of zigeunersaus
€ 3.00Portie frites
€ 3.00Portie gebakken uien
€ 3.00Portie gebakken champignons
€ 3.00Portie gebakken champignons en uien
€ 3.00Nagerechten
Verrassing uit de keuken
€ 9.95Warme griesmeelpudding
€ 6.75Dame Blanche
€ 6.75Vanille-ijs met warme kersen
€ 6.75Vanillie-ijs met vruchten
€ 6.75Reurls Höfke
€ 6.75Kinderijsje
€ 3.75Irish Coffee
€ 6.00Koffie á la Keizerskroon
€ 6.00Koffie deluxe
€ 6.75Al onze gerechten kunnen sporen bevatten van allergenen. Vraag uw gastvrouw/-heer.
